expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

воскресенье, 3 августа 2014 г.

Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Ρωσίας, το Labyrinth, που πουλά τα τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα και την Σαντορίνη έχει σταματήσει τη δραστηριότητά του


Заказать экскурсию на Санторини: 
Instagram: gidsantorini 
Email: Santorini123@yandex.ru
Viber: +306955568507
Facebook: 123SantoriniPrivateTours , Русский гид, Санторини

Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Ρωσίας, το Labyrinth, που πουλά τα τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα έχει σταματήσει τη δραστηριότητά του χθες, 2, Αυγούστου του 2014, ενώ οι χιλιάδες τουρίστες που έχουν προπληρώσει τις διακοπές τους διαμένουν αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό και άλλοι είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αυτές τις μέρες. 
Η εταιρία Labyrinth είναι γνωστή για ένα ειδικό club-πρόγραμμα διακοπών "Η μητέρα και το παιδί» που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς και γενικός ως γραφείο ταξιδίων που διανέμει τα ταξιδιωτικά πακέτα προς την Ελλάδα και άλλες χώρες. 
Η Labyrinth ναύλωνε και τα αεροπλάνα της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας Orenburg Airlines, με την οποία είχε μια οικονομική διαμάχη που έφτασε στην αποκορύφωση χθες και έγινε ένας από τους κύριους λόγους που η Labyrinth πλέον παύει να υπάρχει. . 
Η Labyrinth πωλούσε και τα τουριστικά πακέτα για την Σαντορίνη μαζί με τα αεροπορικά, και πέρυσι, και το 2014. 
Το τουριστικό γραφείο στην Σαντορίνη με το οποίο συνεργάζεται η Labyrinth είναι το Le Grand με τα κεντρικά της γραφεία στην Κρήτη και υποκαταστήματα στη Σαντορίνη και τη Ρόδο. 
Είναι ακόμα άγνωστο πώς οι τουρίστες που έχουν ήδη φτάσει στη Σαντορίνη και άλλους προορισμούς στην Ελλάδα θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Οι τουρίστες που επρόκειτο να πετάξουν προς την Ελλάδα χθες και αυτές τις μέρες ήδη δηλώνουν ότι το γραφείο δεν απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις.
Ένα δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρει ότι οι τουρίστες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα πρέπει να απευθυνθούν στην ασφαλιστική εταιρεία της Labyrinth για  να εισπράξουν την αποζημίωση.

www.1santorini.blogspot.gr 

Комментариев нет:

Отправить комментарий